Pereti Transparenti

Peretii transparenti reprezinta solutia ideala pentru inchiderea perimetrala a teraselor, permitand in acelasi timp si iluminarea naturala corespunzatoare a spatiului interior.

  • Daca la punctul anterior (INCHIDERI LATERALE), armaturile de copertine erau folosite impreuna cu panzele acrilice pentru a izola anumite spatii nu numai termic si climateric dar si vizual, peretii transparenti ofera perspectiva atat din inauntru catre exterior, cat si din afara catre interior.
  • Se poate spune ca inchiderile laterale cu panza sunt recomandate cu precadere pentru sezonul cald, oferind un confort termic corespunzator, in timp ce peretii transparenti pot fi folositi cu succes in timpul sezonului rece, cand nu mai este nevoie de umbra ci de cat mai multa lumina si soare.

Materialul de acoperire este o folie realizata din material plastic transparent ( PVC transparent sau geam flexibil).

Acesta ofera multiple avantaje:

– transparenta maxima

– gama diversificata de grosimi si greutati, pentru a raspunde diferitelor tipuri de aplicatii

– gama diversificata de finisaje:

– versiuni ignifugate, pentru utilizare in spatiile publice (si nu numai), atunci cand exista astfel de specificatii

– versiuni antistatice, pentru utilizare in zonele cu mult praf sau atunci cand specificatiile tehnice impun utilizarea acestei dimensiuni.

– tratament UV

  • Pentru ca, in general, folosirea peretilor transparenti are un caracter sezonier, materialul de acoperire se monteza fie pe structura terasei, cu posibilitatea demontarii atunci cand nu se mai doreste folosirea lor, fie pe structuri suplimentare mobile, pentru a facilita atat utilizarea cat si depozitarea lor in perioada de neutilizare.

Asadar, peretii transparenti pot fi incadrati in doua categorii:

– montaj direct pe structura terasei

– prindere cu capse si bride; desi este mai greu de utilizat, acest tip de montaj implica costuri minimale

Folia PVC se ruleaza in partea superioara.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta in identificarea celei mai potrivite solutii pentru Dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Post comment